Profiel

'Kennis. Ervaring. Breed inzetbaar. Korte reactietijd. Kritisch. Meedenkend. Betrokken. Communicatief. Stevig. Accuraat. Kwaliteit.’

Achtergrond

Personeelsadvies is, zoals dat zo mooi heet, ècht ‘mijn ding’. De theoretische kennis heb ik opgedaan tijdens mijn succesvol afgeronde studie Arbeids- en Organisatiepsychologie; bij mijn vorige werkgevers heb ik als (eindverantwoordelijke) P&O-adviseur zeer waardevolle praktijkervaring opgedaan in het bieden van operationeel, tactisch én strategisch personeelsadvies aan management en directie.

 

Persoonsschets

Qua persoon ben ik te kenschetsen als een mensenmens, die energiek en positief in het leven staat. In mijn werk heb ik een volhardende, zakelijke insteek en weet ik doelmatig te schakelen indien de situatie dat behoeft. Vanuit mijn enthousiasme weet ik mensen mee te krijgen; hierbij geldt dat ik hoge eisen stel aan mijn eigen werk, maar ook aan dat van anderen. Als er onder hoge druk gewerkt moet worden, laat ik mij niet snel gek maken. Mijn invoelingsvermogen maakt dat ik herken wat zich aan de andere kant van de tafel afspeelt en stelt mij in staat om politieke verhoudingen te respecteren. Zonder de humor, collegialiteit en onderlinge samenwerking uit het oog te verliezen, streef ik er altijd naar een perfect eindresultaat neer te zetten.