Beijen Personeelsadvies

'In de tussentijd kunt u uw tijd besteden aan andere belangrijke zaken.’

Beijen Personeelsadvies staat voor kwalitatief hoogstaand personeelsadvies.

Als ‘Personeelsadviseur op afstand’ richt ik mij voornamelijk op ondernemers die niet beschikken over een professionele P&O-afdeling. Wél is er periodiek of projectmatig behoefte aan personeelsadvies, aan een expert die strategisch meedenkt dan wel aan specialistische kennis van en ervaring met de wat lastigere P&O-zaken en projecten. Tevens geef ik P&O-gerelateerde workshops aan (beginnende) managementteams en verzorg ik P&O-scans.

 

Waarom Beijen Personeelsadvies?

Als ondernemer heeft u ervoor gekozen P&O geen formatieve plek te geven binnen uw organisatie. Logischerwijs heeft u de elementaire basiszaken op het gebied van P&O wél goed geborgd en – onder uw toeziend oog – ondergebracht bij één of meer van uw werknemers. Deze werkwijze bevalt u prima als het gaat om de dagelijkse operationaliteit. Helaas bemerkt u veel tijd kwijt te zijn aan het zelf regelen van de minder standaard P&O-zaken en dat belangrijke strategische P&O-projecten niet van de grond komen. U komt hierdoor niet voldoende toe aan uw commerciële en strategische activiteiten.

Ik neem dit P&O-(denk)werk graag voor u uit handen. U houdt een stevige grip op P&O, maar wordt in de uitvoering van deze zaken ontzorgt.

Door mijn jarenlange ervaring als (eindverantwoordelijke) P&O-adviseur in dynamische marktsegmenten, ken ik de klappen van de ‘P&O-zweep’ en ben ik zeer goed in staat u te voorzien van gedegen, kritisch en op maat gemaakt personeelsadvies.